Lokalet

Sharp Knife er en eksklusiv biffrestaurant ved vannkanten på Jeløya, rett utenfor Moss. Huset er et adelsbygg fra 1800-tallet og bærer preg av historie,

Sharp Knife har panoramavinduer med utsikt ut mot Oslofjorden. Her kan du se de små øyene i fjorden, samt Holmestrand og Horten i Vestfold.

Den eksklusive restauranten har et stort spiseområde med mørkt interiør, levende lys og myke tekstiler, noe som setter et lunt og eksklusivt preg på atmosfæren.

Hos Sharp Knife har du mulighet til å arrangere bryllup, julebord, sommerfester og utdrikningslag.

Sharp Knife har også en vinkjeller med en bar med plass til 12 personer. Her er det mulig å arrangere utdrikningslag, julebord eller små selskaper.

 

Maten

Restauranten åpnet våren 2013 og serverer eksklusiv limousinbiff (link) og kortreiste råvarer fra Østfold. Limousinkjøtt er særlig kjent for å være mørt, saftig og magert.

Her kan du nyte eksklusiv limousinbiff med kortreiste råvarer fra Østfold. Limousinkjøtt er spesielt kjent for å være mørt, saftig og magert.

Menyen hos Sharp Knife varierer fra sesong til sesong, da råvarene er sesongbaserte og har egne perioder i løpet av året hvor de er best på smak.

Vi er stolte av å ha fått 5/5 stjerner av våre kunder og besøkende i TripAdvisor (link) og 1 stjerne i Michelin guiden 2016 (link).

 

Visjon

Visjonen til Sharp Knife er tilgjengelighet og kvalitet i alle ledd, med fokus på lokale råvarer og en eksklusivitet som ikke går på bekostning av prisen.

Målet er å tilføre maten og lokalene det «lille ekstra» som skal gi våre kunder et ønske om å spise her igjen og igjen.

 

Misjon

Per i dag har Sharp Knife kun et kjøkken, beliggende i Moss.

Sharp Knife ser seg for tiden om etter lokaler i områdene Oslo, Tønsberg og Fredrikstad. Om dette blir en suksess, er planen å åpne flere restauranter i blant annet Bergen og Stavanger.

Målet er å åpne restaurant nr. 2 i årsskiftet 2016/2017.

Har du et lokale du mener kan passe? Ta kontakt med oss på sk@sharpknife.no.