Lunsj/Forretter

Vi blander det klassiske med det moderne – og bruker kun de beste og kortreisteråvarene.Merk at menyen kan forandres.Rekesmørbrød

 

Håndpillede reker, majones, sitron og dill

180,-

 

Spekemattallerken

Utvalg av skinker, pølser og oster, servert med brød og aïoli.

150,-

 

Moules Frites

Blåskjell fra Fredrikstad, sitrongress, lime, kokos og chili, serveres med

pommes frites og aïoli.

98,-/140,-

 

Biff tartar

Med eggeplomme, rødløk, kapers, rødbeter og pepperrot

160,-

 

Cæsarsalat med gårdskylling

Romano, hjemmelaget cæsar-dressing, parmesan og syltede grønnsaker.

155,-

 

Dagens vegetar

145,-

Middag

Førsteklasses retter, alltid sesongbasert. Kun med de beste og kortreisteråvarene.

Dagens hovedrett

315,-

 

Okse entrecôte

Grillet asparges, soubise puré og bearnaise

310,-

 

Andebryst fra Råde Gård

Kål, puy linser og sitrus-sjy

320,-

 

Braisert lammebog

Knust potet, småløk og saltbakt selleri

270,-

 

Kalv indrefilet

stekte kantareller, sukkererter, fløtesaus og fløtegratinerte poteter

295,-

 

For selskapsmenyer, ta kontakt med oss på arrangement@sharpknife.no for videre assistanse.